11 ianuarie 2013

Pescuitul crapului ... in Delta Dunarii – Locuri de pescuit

 Recomandare  ...

Motto: Dacă nu te grăbeşti ... îl găseşti ocupat !!!
Eventuale noi locuri de pescuit  ...


    Braţul Sulina

... De menţionat faptul că locul marcat pe hartă este cel real ...  







          Acest loc, aflat pe braţul Sulina, este consacrat pescuitului la crap din barcă, fiind cunoscut de către cei din zonă, dar la fel de bine putem afirma că a adus satisfacţii multor pescari veniţi de pretutindeni, îndrumaţi fiind de către localnici. 
        Dacă reuşeşti să te poziţionezi bine faţă de cele două structuri aflate pe fund la o adâncime cuprinsă între 5,5 respectiv 6,5 metri rezultatul e garantat. E foarte important a lua în calcul direcţia curentului, eventuala graparea a monturii modul de nădire (lestat în mod obligatoriu) precum şi durata minimă a partidei. O ancoră bine fixată la larg, obligatorie pe prova bărcii, orientată puţin în amonte şi o saulă (cam 10-12 metri) pe pupa babord, legată spre mal de una din crengile salciei ce nu se vede in imagine (undeva puţin în spate-dreapta)
        Înainte de toate astea se scanează fundul se balizează structurile la extremitatea din amonte pentru a putea lansa corespunzător şi se ia în mod evident în calcul o distanţă minimă de aproximativ 1,5 metri a monturii faţă de structură. Toate bune ... deşi în permanenţă există un mare impediment ... locul e mai tot timpul OCUPAT !!!

Niciun comentariu:

Flag Counter - Start: 01.10.2013

Flag Counter